Welkom bij Bistro de Liefhebber. U kunt bij ons terecht voor zowel koffie, lunch, borrel en diner. Wij onderscheiden onszelf als Bistro specifiek tussen restaurant en bar in. Geniet van een nieuwe manier van uiteten, met de fijnere kookkunst in een ongedwongen en gezellige sfeer bij ons in Kamerik. We nemen u graag mee in onze ruime keuze aan diverse, wellicht bekende, gerechten met een leuke draai eraan. Wij laten ons inspireren door te werken met verse lokale- en streekproducten uit ’t Groene Hart. Wij gebruiken dagverse producten welke door onze chefs in de keuken worden bereid. Met een lach en een stuk beleving serveren wij dit graag bij u op tafel. U kunt bij ons zowel binnen in het restaurant als buiten op ons zonnige terras genieten van wat wij te bieden hebben.

Openingstijden

Bistro de Liefhebber is geopend vanaf donderdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur voor koffie, lunch, borrel en diner, op dinsdag zijn wij geopend van 09:30 uur tot 16:00 voor lunch, high tea/wine, koffie en borrel, ideaal voor bijvoorbeeld een zakelijke meeting, afspraak of om rustig te werken. Wilt u graag buiten onze openingstijden langskomen? We denken graag met u mee, informeer via onderstaande gegevens of ons contactformulier.

Locatie

Ons ruime terras is gelegen aan het water en een prachtige wandel- en fietsroute midden in ’t Groene Hart in het dorp Kamerik. Daarnaast kunt u in op loopafstand van onze locatie gratis parkeren. U vindt onze op het volgende adres: Van Teylingenweg 49 | 3471GC | Kamerik

Mocht u vragen, opmerkingen of feedback hebben, dan horen we dat graag van u. Middels onderstaand contactformulier kan u uw bericht doorgeven en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Kan uw vraag niet wachten tot de volgende werkdag? Dan kunt u ons bereiken via het volgende telefoonnummer +31 6 30 35 32 05, doorgaans bereikbaar op donderdag t/m dinsdag vanaf 11:00 uur. Indien u ons telefonisch niet kunt bereiken, kunt u ons een WhatsApp-bericht of e-mail sturen. We proberen u in dit geval zo spoedig mogelijk terug te bellen