WELKOM

Binnen in onze bistro beschikken wij tot 70 zitplaatsen waar u onder andere kan genieten van een heerlijke borrel, lunch, kop koffie, diner of bijvoorbeeld een speciale aangelegenheid. Op verzoek is het mogelijk om de gehele bistro af te huren. Wij hebben voor groepen tot 30 personen een ruime afsluitbare zaal tot onze beschikking waar u met uw groep bijvoorbeeld kan genieten van een lunch of diner gemaakt met streekproducten en verse ingrediënten of onder andere een borrel of zakelijke bijeenkomst kan organiseren.

Heeft u een verjaardag, jubileum, zakelijk diner/lunch, bruiloft of een ander gelegenheid? Wij stellen graag een dag-, middag-, of avondvulling samen met u op. Uiteraard maken we ook graag een menu voor u en uw gasten aangepast op uw wensen. We hebben verschillende mogelijkheden, bestaande uit lunch-, borrel- en dinermogelijkheden. Daarnaast bieden we verschillende extra toevoegingen aan, zoals bijvoorbeeld live muziek en specifieke tafelaankleding. Op zoek naar een plek waar u met elkaar kunt genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner? Neem dan contact met ons op!

High tea

Naast gezellig borrelen, lunchen en dineren kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke high tea. Bij onze high tea geniet u van onze heerlijke verse thee van Buro Fudge uit Woerden, met verse huisgemaakte hartige en zoetige lekkernijen. Dit is mogelijk voor zowel kleine als grote gezelschappen. U kan uw high tea boeken op onze reserveerpagina, benoem in opmerkingen dat u specifiek een reservering maakt voor een high tea.

High beer en high wine

Liever een borrel dan thee? Dat kan ook met onze high wine of high beer. Geniet van onze prachtige diverse wijnen of heerlijke speciaalbieren in proefglazen onder het genot van onze huisgemaakte borrelhapjes.

Vergaderen

Even weg van kantoor, een zakelijke bespreking, belangrijke presentatie of informele setting voor een overleg kan allemaal bij de Liefhebber. We hebben speciaal voor u en uw zakelijke bijeenkomst een ruimte ingericht. Hier kunt u in informele setting op een rustige manier genieten van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Deze ruimte biedt u een scherm en internetverbinding, waardoor u van deze gemakken voorzien bent. Daarnaast voorzien we u tevens graag van een heerlijke lunch of een verzorgd diner bestaande uit streekproducten en verse ingrediënten. Onze ruimte kan worden ingericht naar uw wensen. We stemmen dit dan ook graag op uw specifieke wensen af. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie centraal gelegen midden in het Groene Hart? Neem voor meer informatie contact met ons op!

Catering

Op zoek naar catering voor een privé- of zakelijke aangelegenheid? Wij helpen je graag en denken met alle liefde met je mee. Bij diverse aangelegenheden hebben we gasten mogen verblijden met onze hapjes en drankjes. We kunnen voor iedere gewenste gelegenheid een ontzettend fijne dag organiseren en jou ontzorgen, dat is toch ideaal? Neem telefonisch contact met ons op, dan maken we meteen een afspraak om al je wensen op een rij te zetten.

Feesten en partijen

Voor feesten en partijen zijn we altijd in. Onze afgesloten zaal kan met een groep van maximaal dertig personen gebruikt worden voor privé-, of zakelijke partij. Deze zaal is tevens uit te breiden met een kleine aangelegen binnenplaats. Onze zaal beschikt over mogelijkheid tot het gebruik van een presentatiescherm, microfoon en geluidsinstallatie. Liever het gehele restaurant gebruiken voor jullie gelegenheid? Dat kan natuurlijk ook. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem telefonisch contact met ons op.